Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολ. Κεφαλογιάννη: Λύση εδώ και τώρα για τα κόκκινα δάνεια

Κινδυνεύει να εκπνεύσει η προθεσμία του ν. 4354/2015, που προβλέπει προσωρινή εξαίρεση της πώλησης σε funds των δανείων πρώτης κατοικίας, των καταναλωτικών δανείων και των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προειδοποιεί η βουλευτής.

Ολ. Κεφαλογιάννη: Λύση εδώ και τώρα για τα κόκκινα δάνεια

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την κωλυσιεργία της Κυβέρνησης να ρυθμίσει τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν παρέτεινε την αυτοδίκαιη προστασία της πρώτης κατοικίας, όπως προέβλεπε ο νόμος Χατζηδάκη, τροποποίησε το νόμο Κατσέλη θέτοντας δυσκολότερους όρους και ψήφισε την πώληση των δανείων σε funds.

Τώρα, κινδυνεύει να εκπνεύσει η προθεσμία του ν. 4354/2015, που προβλέπει προσωρινή εξαίρεση της πώλησης σε funds, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016, των δανείων πρώτης κατοικίας, των καταναλωτικών δανείων και των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ενώ υποσχόταν σεισάχθεια για τα δάνεια του ελληνικού λαού και την προστασία τους από τους γύπες των αγορών έχοντας ως σύνθημά της: “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, σήμερα το μόνο που κάνει είναι να συζητά την παράταση της εξαίρεσης.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλη κοροϊδία και παράταση στην αγωνία του. Θέλει λύση στο πρόβλημά του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v