Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Η δικαιοσύνη θα «απαντήσει» στα δημοσιεύματα που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε στοιχεία που δείχνουν ετιαρική σχέση συνεργασίας της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη με τον Στ. Παπασταύρου μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Απάντηση στη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη», τονίζει η ΝΔ.

ΝΔ: Η δικαιοσύνη θα «απαντήσει» στα δημοσιεύματα που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Για άθλια δημοσιεύματα που αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας παράλληλα ότι απάντηση θα δώσει η δικαισοσύνη.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδα στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το "παρασύστημά" τους, εξελίσσονται από συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας».

Απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη».

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρεται σε στοιχεία για εταιρική σχέση συνεργασίας μεταξύ της συζύγου του Προέδρου της Ν.Δ. και του κ. Σ. Παπασταύρου που δεν παρουσιάζεται από τα κανάλια.

Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «τη στιγμή που παρουσιάζονται στοιχεία για εταιρική σχέση συνεργασίας μεταξύ της συζύγου του Προέδρου της Ν.Δ. και του αποδεδειγμένα φοροφυγά κου Παπασταύρου, τα δελτία ειδήσεων προτιμούν να μιλούν για το καρναβάλι του Ρίο...

Καμία έκπληξη. Προφανώς η λυσσαλέα προσπάθεια της ΝΔ να μπλοκάρει τη διαδικασία κανονικής και διαφανούς αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών πρέπει κάπως να ανταποδοθεί. Και προφανώς η ΝΔ αρχίζει από την αρχή: στηρίζοντας σιωπηρά τη φοροδιαφυγή του κου Παπασταύρου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v