Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον σουηδικών νοσοκομείων για πρόσληψη Ελλήνων ιατρών

Η Νομαρχία Νόρμποτεν στη Σουηδία στο πλαίσιο καμπάνιας της στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο, πραγματοποίησε συνεντεύξεις με 50 ενδιαφερόμενους, ιατρούς και νοσοκόμες.

Ενδιαφέρον σουηδικών νοσοκομείων για πρόσληψη Ελλήνων ιατρών

Στην προσέλκυση Ελλήνων ιατρών στρέφονται περιφερειακά νοσοκομεία, κυρίως της βόρειας Σουηδίας, προκειμένου να λύσουν το οξύ πρόβλημα ελλείψεων που αντιμετωπίζουν σε ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Norrbottens Kuriren» η Νομαρχία Νόρμποτεν, (στα βόρεια σύνορα της χώρας με τη Φινλανδία ) στο πλαίσιο καμπάνιας της στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο, πραγματοποίησε συνεντεύξεις με 50 ενδιαφερόμενους, ιατρούς και νοσοκόμες.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Στοκχόλμης, ήδη έχουν επιλεγεί τρία άτομα που εργάζονται σε κέντρα υγείας στις πόλεις Hortlax και Porsön και σε κλινική του νοσοκομείου της πόλης Gällivare και αναμένονται περισσότεροι στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Sunderby ενώ τέσσερις ακόμα ιατροί θα περάσουν από συνέντευξη διορισμού στο νοσοκομείο της μεθοριακής πόλης Kalix.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v