Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόσκληση Γεωργιάδη σε Ποτάμι για συνεργασία με τη ΝΔ

Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα έχει σκληρή πόλωση. Θα είναι από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός των κ. Τσίπρα και Καμμένου και από την άλλη όλοι εκείνοι που θέλουμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια χώρα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πρόσκληση Γεωργιάδη σε Ποτάμι για συνεργασία με τη ΝΔ
Πρόσκληση στο Ποτάμι για συνεργασία με τη ΝΔ απευθύνει ο αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, σημειώνει ότι «στη μάχη κατά του λαϊκισμού της σημερινής κυβέρνησης, οι άνθρωποι του Ποταμιού έχουν σίγουρα θέση».

Μάλιστα ευχήθηκε στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος οι απόψεις στελεχών του Ποταμιού για συνεργασία με τη ΝΔ «να γίνουν αντικείμενο σοβαρής συζήτησης για το πως οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας θα συνεργασθούμε για να κερδίσουμε τον λαϊκισμό».

Όπως λέει χαρακτηριστικά «η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα έχει σκληρή πόλωση. Θα είναι από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός των κ. Τσίπρα και Καμμένου και από την άλλη όλοι εκείνοι που θέλουμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια χώρα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι».

Τέλος, για τον νέο πρόεδρο του κόμματος σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ήδη στέλνει παντού ένα σαφές μήνυμα ότι η ΝΔ θα γίνει επί των ημερών του μια σφόδρα μεταρρυθμιστική δύναμη».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v