Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δραγασάκης: Δεν υπάρχει ούτε συζήτηση για εκλογές

Η συμφωνία προβλέπει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, στις οποίες ανταποκρινόμαστε. Δεν μπορεί να ζητείται κάτι πέραν των συμφωνηθέντων, υπογράμμισε ο κ. Δραγασάκης για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Δραγασάκης: Δεν υπάρχει ούτε συζήτηση για εκλογές

Το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες απέκλεισε ο κ. Γιάννης Δραγασάκης. «Δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε λόγος για εκλογές», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ότι «η επιτυχής και γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι κρίσιμη για την εκτύλιξη του σχεδιασμού και την προσδοκώμενη εξέλιξη των πραγμάτων».

Πρόσθεσε εξάλλου ότι «η συμφωνία προβλέπει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, στις οποίες ανταποκρινόμαστε. Δεν μπορεί να ζητείται κάτι πέραν των συμφωνηθέντων».

Ο κ. Δραγασάκης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη λαϊκή εντολή επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση κινείται εντός του πλαισίου αυτής. «Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή και κινείται στο πλαίσιο αυτής για να εκτελέσει με επιτυχία και δίκαιο τρόπο το σχεδιασμό της», ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι «παρά τον ένα χρόνο εξαιρετικών δυσκολιών, έχουμε θετικά σημάδια ανάκαμψης και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτά για να τα πολλαπλασιάσουμε»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v