Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν είναι νεοφιλελεύθερο κόμμα ούτε θα γίνει

"Ταμπέλα στη ΝΔ δεν θα βάλει ο κ. Τσίπρας", τονίζει ο περιφερειάρχης εξηγώντας ότι "είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας, με σταθερή ιδεολογική ταυτότητα στον κοινωνικό φιλελευθερισμό".

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν είναι νεοφιλελεύθερο κόμμα ούτε θα γίνει

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι νεοφιλελεύθερο κόμμα και ούτε πρόκειται να γίνει δηλώνει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Ταμπέλα στη ΝΔ δεν θα βάλει ο κ. Τσίπρας", τονίζει εξηγώντας ότι "είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας, με σταθερή ιδεολογική ταυτότητα στον κοινωνικό φιλελευθερισμό".

"Θα αγωνιστούμε υπεύθυνα και μαχητικά για τα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας, για τη δημιουργία πλούτου και θέσεων εργασίας μέσα από την ανοιχτή οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα. Με αυτό τον τρόπο θα στηρίξουμε πραγματικά και τους αδύναμους συμπολίτες μας", αναφέρει.

Ο κ. Τζιτζικώστας αξιολογεί τον πρώτο μήνα του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ "πολύ θετικά" λέγοντας πως "υπάρχει η αίσθηση στο κόμμα αλλά και στην κοινωνία, ότι η ΝΔ γίνεται ισχυρός πολιτικός μοχλός μιας ευρύτερης, ουσιαστικής αλλαγής του πολιτικού χάρτη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v