Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grivalia: Δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Lamda Development

Οι συζητήσεις με την Lamda Development για πιθανή συνεργασία δεν είχαν αίσιο τέλος ανακοίνωσε η διοίκηση της Grivalia. Οι δύο εταιρείες ακινήτων εξέταζαν το ενδεχόμενο μετοχικής συνεργασίας στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development.

Grivalia: Δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Lamda Development

Η διοίκηση της Grivalia Properties επισημοποίησε σήμερα πως δεν είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις με την Lamda Development του ομίλου Λάτση για πιθανή μετοχική συνεργασία στα εμπορικά κέντρα που ελέγχει η τελευταία.

Οπως είχε γίνει γνωστό προ μηνών οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις καθώς η διοίκηση της Lamda Development αναζητούσε κεφάλαια.

Ενα από τα σενάρια που είχαν εξεταστεί, χωρίς να επιβεβαιωθεί επισήμως από τις δύο εταιρείες, ήταν η μεταβίβαση των τριών εμπορικών κέντρων (The Mall, Golden Hall, Mediterranean Cosmos) που ελέγχει τη Lamda σε ξεχωριστή εταιρεία στην οποία θα συμμετείχε η Grivalia.

Η πλευρά της τελευταίας, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, είχε ανακοινώσει πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Σήμερα ανακοίνωσε πως δεν είχαν θετική κατάληξη, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v