O Mουρίνιο έγινε «μπέμπης»

Με τις ευλογίες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο Πορτογάλος τεχνικός θα διαδεχτεί τον Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» διαβόλων. Μεγάλο μπάτζετ στα χέρια του Special One για να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους.

O Mουρίνιο έγινε «μπέμπης»

Το φλερτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι θα μετουσιωθεί σε... γάμο, αφού σύμφωνα με την Daily Mail οι δύο πλευρές συμφώνησαν, κάτι που αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός σε φίλους του!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, υπήρχε έντονη φημολογία ότι οι δυο πλευρές βρίσκονταν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Αυτές είχαν θετική κατάληξη, όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, και ο «εκλεκτός» θα αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Μουρίνιο εδώ και χρόνια είχε χαρακτηριστεί από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως ο ιδανικός διάδοχός του και έτσι ο Special One θα φτάσει στο Ολντ Τράφορντ με τις ευλογίες του πολυνίκη τεχνικού.

Μάλιστα ο Μουρίνιο είναι βέβαιο ότι τα έχει στα χέρια του ένα αξιοσέβαστο ποσό να διαχειριστεί για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, έτσι ώστε να αναμορφώσει του «μπέμπηδες» και να τους επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v