Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι εφοριακοί στο πλευρό των αγροτών

«Ο αγώνας ενάντια στο νόμο έκτρωμα για την κοινωνική ασφάλιση είναι αγώνας όλης της κοινωνίας. Στηρίζουμε τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και καλούμε σε συμμετοχή- στήριξη των κινητοποιήσεων τους στην Αθήνα.», υπογραμμίζουν οι εφοριακοί.

Οι εφοριακοί στο πλευρό των αγροτών

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στοχοποιεί το σύνολο της κοινωνίας, οδηγεί στην περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων, σε νέες περικοπές συντάξεων και τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα. 

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των εφοριακών, «για την προώθηση των σχεδίων τους οι κυβερνώντες καταφεύγουν για άλλη μία φορά στην ενίσχυση των φαινομένων κοινωνικού αυτοματισμού και την προσπάθεια δημιουργίας αντιπαραθέσεων μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων.

Μετά από τόσα χρόνια όμως στοχοποίησης κάθε κοινωνικής τάξης που αγωνίζεται και αντιδρά στην πολιτική των μνημονίων, οι εργαζόμενοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ενότητα τους και η αλληλεγγύη είναι όρος επιβίωσης για όλους.

Ο Αγώνας ενάντια στο νόμο έκτρωμα για την κοινωνική ασφάλιση είναι αγώνας όλης της κοινωνίας. Στηρίζουμε τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και καλούμε σε συμμετοχή- στήριξη των κινητοποιήσεων τους στην Αθήνα.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v