Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Με τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση αποχαιρέτησε το Δυτικό κόσμο

Εφόσον ο Αλέξη Τσίπρας θεωρεί ότι τα κανάλια είναι παράνομα, να αποσύρει τους βουλευτές του από την καθημερινή τους παρουσία σε αυτά, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Γεωργιάδης: Με τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση αποχαιρέτησε το Δυτικό κόσμο

Όταν το κράτος νομίζει ότι μπορεί να αποφασίσει τι χωρά και τι δεν χωρά στην αγορά, τότε έχεις αποχαιρετίσει τον Δυτικό κόσμο, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι όπως η κυβέρνηση αποφασίζει πόσα ιδιωτικά κανάλια χωρούν στην αγορά, μπορεί να κάνει το ίδιο και με τα σούπερ-μάρκετ, ακόμα και τα περίπτερα...

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, καθώς το Σύνταγμα έχει δώσει τη δικαιοδοσία για τα ΜΜΕ σε ανεξάρτητη Αρχή, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Σημείωσε ότι η επιβολή του αριθμού των αδειών πανελλαδικής εμβέλειας είναι ζήτημα δημοκρατίας, και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μειώνει τον πλουραλισμό θέλοντας να εκβιάσει τα μέσα ενημέρωσης.

Είπε μάλιστα ότι εφόσον ο Αλέξη Τσίπρας θεωρεί ότι τα κανάλια είναι παράνομα, να αποσύρει τους βουλευτές του από την καθημερινή τους παρουσία σε αυτά, και προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του είναι δημιούργημα των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Ο Βαρουφάκης, ο Λαπαβίτσας, οι θεωρίες Καμμένου είχαν υπερπροβολή στα κανάλια [...] Άνθρωποι που σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα ήταν σε τσίρκο, τώρα ειναι στο υπουργικό συμβούλιο», είπε δηκτικά ο κ Γεωργιάδης.

«Το θέμα δεν είναι πώς θα χάσει κάποιος τη δουλεία του αλλά πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για αυτούς που δεν έχουν», τόνισε στο σταθμό μας ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v