Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εσείς είστε η διαπλοκή

Η κυβέρνηση δημιουργεί το δικό της σύστημα διαπλοκής τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης. «Παρακάμπτετε κάθε έννοια αξιοκρατίας στη δημόσια διοίκηση». Δρομολογεί θεσμικό Grexit, τόνισε υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία Τσίπρα για τις άδειες στην Ευρώπη είναι ανακριβή.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εσείς είστε η διαπλοκή

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς συνταγματολόγος για να καταλάβει το πνεύμα του νομοθέτη. Αν σας ενδιέφερε να προάγετε την πολυφωνία θα έπρεπε να δώσετε περισσότερες άδειες, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης.

Τα στοιχεία που δώσατε είναι ανακριβή. Αναφερθήκατε σε πόσα κανάλια λειτουργούν και όχι σε πόσες άδειες υπάρχουν. Δεν υπάρχει τεχνικός περιορισμός στον αριθμό των αδειών.

Κάνατε τα ανάποδα από όσα υποσχεθήκατε. Δημιουργείται το δικό σας σύστημα διαπλοκής. Εσείς είτε η διαπλοκή, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετατρέπετε τη χώρα σε ένα ιδιότυπο καθεστώς. Παρακάμπτετε κάθε έννοια αξιοκρατίας στη δημόσια διοίκηση.

Καταργείτε το ΕΣΡ για να φτιάξετε το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.Επιλέγετε το δρόμο των καθεστωτικών πρακτικών και απομακρύνετε την Ελλάδα από την Ευρώπη. Το Σύνταγμα που όλοι ορκιστήκαμε εσείς το παραβιάζετε βάναυσα.

Όλα τα κόμματα είναι απέναντι στην τροπολογία που φέρνετε. Δεν θα σας αφήσουμε να επιχειρήσετε ένα ιδιότυπο θεσμικό grexit που θέλετε να φέρετε, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις κινητοποιήσεις των κοινωνικών ομάδων. «Η κοινωνία είναι σε αναβρασμό και η οικονομία είναι σε τέλμα.

Το Σύνταγμα της χώρα παραβιάζεται κατάφορα και οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Έχετε πει ψέματα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και διχάζετε τους έλληνες. Η παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα είναι απέναντι σας γιατί τους είπατε ψέματα. Στην κοινωνία δεν μπορείτε να βγείτε.

Να σας θυμίσω τι λέγατε πάνω στα τρακτέρ; Σταματήσετε να βλέπετε μόνο εχθρούς αντιμετωπίζετε ως εχθρούς όλους όσοι διαμαρτύρονται».

Η ΝΔ δεν διαφώνησε ότι θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Εμείς θέλουμε κανόνες για όλους του καναλάρχες.

Με την σημερινή τροπολογία θέλετε να καταστήσετε τον κ. Παππά τον απόλυτα κυρίαρχο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v