Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επαναπρόσληψη εργαζομένων ζητά το υπουργείο από Waste Solutions

Στην τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που είχε συγκληθεί χθες διαπιστώθηκε ότι στο εξώδικο που είχε αποστείλει η WASTE SOLUTIONS στους εργαζόμενους περιέχονταν ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες σε σχέση με την στάση του Υπουργείου Εργασίας για το εν λόγω θέμα.

Επαναπρόσληψη εργαζομένων ζητά το υπουργείο από Waste Solutions

Η τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση που είχε συγκληθεί χθες Δευτέρα μεταξύ των εργαζομένων στο ΚΔΑΥ Ηρακλείου, της εταιρείας WASTE SOLUTIONS και του Υπουργείου Εργασίας, με την συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και του Ε.Ο.Α.Ν. με θέμα την επαναπρόσληψη των εργαζομένων από το νέο εργολάβο, διεκόπη με πρωτοβουλία του Γ.Γ. του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη, όταν διαπιστώθηκε ότι στο εξώδικο που είχε αποστείλει η WASTE SOLUTIONS στους εργαζόμενους περιέχονταν ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες σε σχέση με την στάση του Υπουργείου Εργασίας για το εν λόγω θέμα.

Η στάση του Υπουργείου ήταν σαφής από την πρώτη τριμερή συνάντηση, δηλαδή η επαναπρόσληψη από την εταιρεία των ήδη εργαζομένων στο ΚΔΑΥ, όπως έχει καταγραφεί στο τότε πρακτικό συμφιλίωσης που είχε υπογραφεί και από την εταιρεία.

Ο Γ.Γ. απαίτησε από την εταιρεία να ανακαλέσει εγγράφως τη σχετική διατύπωση, να προχωρήσει άμεσα στην επαναπρόσληψη των εργαζομένων και δήλωσε ότι το Υπουργείο θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση, εγγράφως, της αλήθειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v