Κόλλιας: Προσβάλλει όλους τους επιστήμονες ο Κουρουμπλής

«Αντί να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τσιτάτα, καλό θα ήταν να μας δώσουν τις αναλογιστικές μελέτες και συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα, ώστε να γίνει πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος», η απάντηση του προέδρου του ΟΕΕ στις δηλώσεις Κουρουμπλή.

Κόλλιας: Προσβάλλει όλους τους επιστήμονες ο Κουρουμπλής

Προκλητικές και προσβλητικές για ολόκληρο τον επιστημονικό κόσμο χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο υπουργός σε συνέντευξή του στη Suddeutsche Zeitung, ο κ. Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η δήλωση του κ. Κουρουμπλή είναι το λιγότερο προκλητική και προσβάλλει όλους τους επιστήμονες - ελεύθερους επαγγελματίες. Απορώ με την απαράδεκτη αυτή προσέγγιση, όταν και ο ίδιος είναι επιστήμονας και, μάλιστα, δικηγόρος.

Αντί, πάντως, να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τσιτάτα, καλό θα ήταν να μας δώσουν τις αναλογιστικές μελέτες και συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα, ώστε να γίνει πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος για να λυθεί το πρόβλημα.

Κουρουμπλής: Είναι καλό που βγαίνουν στον δρόμο, θα χάσουν και κιλά

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στη Suddeutsche Zeitung, και σε ερώτηση, μεταξύ άλλων, για το κίνημα της γραβάτας, αυτό των δικηγόρων που υπερασπίζονται τους εαυτούς τους εναντίον των ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, λέει: «Είναι καλό που βγαίνουν στον δρόμο. Kαλό θα τους κάνει γιατί θα χάσουν λίγα κιλά».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v