Reuters: Πιθανή η επιστροφή των θεσμών μέσα στην εβδομάδα

Δυο αξιωματούχοι δηλώνουν στο Reuters ότι οι επικεφαλής των θεσμών μπορεί να επιστρέψουν στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. Αύριο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Reuters: Πιθανή η επιστροφή των θεσμών μέσα στην εβδομάδα

Οι εκπρόσωποι των δανειστών από την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι πιθανό να επιστρέψουν στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να ολοκληρώσουν τον έλεγχο των μεταρρυθμίσεων, ανοίγοντας τον δρόμο για εκταμίευση δόσεων και την συζήτησης για το χρέος, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων.

«Οι επαφές τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η ομάδα των θεσμών, μαζί με τους επικεφαλής, θα μπορούσαν να πάνε στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί αύριο», δήλωσε αξιωματούχος που βρίσκεται κοντά στους δανειστές.

Ένας δεύτερος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι η αποστολή θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πιστωτές θα πρέπει να εξετάσουν αν η Ελλάδα εφάρμοσε τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες δεσμεύθηκε στο τρίτο πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v