Συνέδριο για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία

Ενημερωτικό συνέδριο με θέμα τις προοπτικές συνεργασίας και το επιχειρηματικό περιβάλλον στη Νιγηρία διοργανώνει το Ελληνονιγηριανό Εμπορικό και Τεχνολογικό Επιμελητήριο στις 20 Μαρτίου.

Συνέδριο για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνονιγηριανού Εμπορικού και Τεχνολογικού Επιμελητηρίου (GNCCT), υπό την προεδρία του κ. Νίνου Γιαμάκη, διοργανώνει για τα μέλη του αλλά και για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, το 3ο ετήσιο ενημερωτικό συνέδριο και γεύμα, με θέμα: «Προοπτικές Συνεργασίας και Επιχειρηματικό Περιβάλλον της Νιγηρίας, της μεγαλύτερης οικονομίας της Αφρικής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο Tennis Club Χαλανδρίου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Νιγηρίας στην Ελλάδα, στην οποία θα μιλήσουν και θα ενημερώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες ανάμεσα σε άλλους ο κ. Γιαμάκης, ο Πρέσβης της Νιγηρίας στην Ελλάδα κ. Ayodeli Ayodele, μέλη της NACCIMA (Nigerian Association of Chambers of Commerce, Industry, Mines and Agriculture) και μέλη της νεοιδρυθείσας NIHEBA (Nigerian Hellenic Business Association) που έχουν προσκληθεί για τη συγκεκριμένη ημερίδα.

Θα ακολουθήσει γεύμα και συζήτηση από και προς τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Γιώτα Γερούλια στο (+30) 6948 517176, ή στο [email protected], ενώ για ευκαιρίες προβολής και μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αλέξανδρο Αθανασούλα στο (+30) 6978 333555 ή στο [email protected].

 

* Περισσότερες ευκαιρίες στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v