ΝΔ: Παρατείνεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων

Με απόφαση της ΚΕΦΕ παρατείνεται για όσο διάστημα εξακολουθεί να υπάρχει προσέλευση ψηφοφόρων η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων.

ΝΔ: Παρατείνεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών (ΚΕΦΕ) και μετά από εισήγηση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασιλείου – Πέτρου Σπανάκη, σύμφωνα με το άρθρο 19 (παρ. 1) της Εγκυκλίου η ψηφοφορία παρατείνεται και μετά την 19:00 και για όσο διάστημα εξακολουθεί να υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη προσέλευση ψηφοφόρων.

Η ΚΕΦΕ ευχαριστεί θερμά τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στις εκλογές και επισημαίνει ότι η προσέλευση ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v