Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαλαούρας: Επρεπε να είχαμε επιβάλει capital controls από τον Μάρτιο

Η συμφωνία αυτή δεν είναι καλή, δεν μας αρέσει, παρ' όλα αυτά, για να πάμε σε μία κατάσταση κανονικότητας, την ακολουθούμε και την τηρούμε, υποστήριξε ο κ. Μπαλαούρας.

Μπαλαούρας: Επρεπε να είχαμε επιβάλει capital controls από τον Μάρτιο

«Νομίζω πως εκείνο που φάνηκε από την υπόθεση των Wikileaks είναι πως οι δανειστές μας είναι αδίστακτοι, κυρίως το ΔΝΤ, το οποίο θέλει να προκαλέσει ξανά πιστωτικό γεγονός, υποστήριξε στον focus fm ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

Ο κ. Μπαλαούρας τονίζει μεταξύ άλλων πως τα capital controls έπρεπε να τα επιβάλουμε από τον Μάρτη, όταν βλέπαμε ότι οδεύαμε σε οικονομική ασφυξία.

Σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα της Ελλάδας ανέφερε πως «εμείς δεν θέλουμε και δεν θέλαμε το ΔΝΤ και δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο υπογράμμισε πως εάν μείνει, θα τηρήσει τη συμφωνία που έχουμε κάνει, χωρίς καμία προσθήκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλουμε να προστεθεί ούτε ένα 'και'».

Η συμφωνία αυτή δεν είναι καλή, δεν μας αρέσει, παρ' όλα αυτά, για να πάμε σε μία κατάσταση κανονικότητας, την ακολουθούμε και την τηρούμε, κατέληξε ο κ. Μπαλαούρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v