Στο Λονδίνο ο Δημήτρης Μάρδας

Στο Λονδίνο ο υφυπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με περίπου εξήντα στελέχη μεγάλων επενδυτικών οίκων, που έχουν επενδύσει ή ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στο Λονδίνο ο Δημήτρης Μάρδας

O υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας επισκέφθηκε, το διήμερο 18-19 Απριλίου 2016, τις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με τον Βέλγο ομόλογό του κ. P. De Crem, ηγούμενος παράλληλα επιχειρηματικής αποστολής που διοργάνωσε το ΕΒΕΑ σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ Βρυξελλών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μάρδας πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με την κα L. Evans, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εσωτερική Αγορά, Βιομηχανία, Επιχειρηματικότητα και ΜμΕ.

Στη συνέχεια, ο κ. ΥΦΥΠΕΞ θα επισκεφθεί το Λονδίνο, στις 20 Απριλίου 2016, όπου θα έχει συναντήσεις με περίπου εξήντα στελέχη μεγάλων επενδυτικών οίκων, που έχουν επενδύσει ή ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο για την προώθηση του ελληνικού οίνου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v