Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτές είναι οι εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση για τα βραβεία Best Workplaces, βραβεύθηκαν 24 επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Αυτές είναι οι εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2016.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με τη συμμετοχή περισσότερων των 400 προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Στην έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε:
«Σήμερα το Great Place to Work® Hellas απονέμει για δεκάτη τέταρτη συνεχή χρονιά τα βραβεία στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι ιδιοκτήτες και οι διοικήσεις των βραβευόμενων επιχειρήσεων αξίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων μας, γιατί κρατούν ζωντανή την ελπίδα και παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λóγω της παρατεταμένης κρίσης και των κακών πολιτικών επιλογών, και ακόμη χειρότερων νομοθετικών μέτρων, επιμένουν και επιτυγχάνουν να κρατήσουν το έμψυχο δυναμικό τους αφοσιωμένο και εμπνευσμένο.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι για μένα μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας μέσα στο σκοτάδι που μας περιβάλλει.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευόμενους, τα αξίζουν!»

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση, βραβεύθηκαν 24 επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

Κατηγορία πάνω από 251 εργαζόμενοι

Κατηγορία 50 - 250 εργαζόμενοι

Κατηγορία 20 - 49

εργαζόμενοι

1

AXA Ασφαλιστική

1

MARS Group (Hellas)

1

PCS

2

DHL Express Ελλάς

2

AbbVie Φαρμακευτική

2

Enartia

3

Epsilon Net

3

Microsoft Hellas

3

Edenred

4

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

4

Beiersdorf Hellas

4

SAS Institute

5

MSD

5

Enel Green Power Hellas

 

 

6

Κωτσόβολος

6

Data Communication

 

 

7

Accenture

7

British American Tobacco Ελλάς

 

 

8

Novartis Hellas

8

GlaxoSmithKline ΑΕΒΕ

 

 

9

Pharmathen

9

3M Hellas

 

 

10

Β. Καυκάς Α.Ε.

10

Μέλισσα Κίκιζας ABEE Τροφίμων

 

 

 

 

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 14η συνεχή χρονιά, βασισμένη στα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Συμμετείχαν στην έρευνα εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 27.600 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στο Δουβλίνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v