Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού

Οι δύο μονομάχοι του τελικού του Κυπέλλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με τους Μάρκο Σίλβα και Στέλιο Μανωλά να ετοιμάζουν τα πλάνα τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (21.00) στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό για να γιορτάσουν οι ποδοσφαιριστές το Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που διευκολύνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες.

Ο Σίλβα έχει κάποια ισχυρά «φαβορί» για το αρχικό σχήμα και πρόκειται για τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Ιντέγε. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπερασπιστεί ο Καπίνο ή Ρομπέρτο την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.
Στην ΑΕΚ τα λουριά ήταν ακόμη πιο σφιγμένα, αφού ο Στέλιος Μανωλάς έδωσε ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ δείχνει να έχει κατασταλάξει για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Δεδομένη θέση φαίνεται πως θα έχουν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος στη μεσαία γραμμή και Αραβίδης στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρόχα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (αφού και επί των ημερών Μανωλά είναι στην ενδεκάδα) για να κρατήσει τη θέση του από τον Ανέστη, ενώ ο Τζεμπούρ μετά το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στο Περιστέρι θέτει υποψηφιότητα για να αφήσει εκτός κάποιων εκ των Μπαρμπόσα και Βάργκας μεταθέτοντας (σε αυτή την περίπτωση) τον Αραβίδη στα άκρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v