Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΛΠΕ: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 8/5

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 8/5, από τις 11.00 έως τις 20.00, τα καταστήματα μέλη του ΣΕΛΠΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου. Την ίδια ημέρα ωστόσο ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ αποφάσισαν ότι τα καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν.

ΣΕΛΠΕ: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 8/5
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) με ανακοίνωσή του διευκρινίσει ότι την Κυριακή 8 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα, τα σουπερμάρκετ και οι εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων μέλη του ΣΕΛΠΕ, θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11.00 έως 20.00.

Ωστόσο, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με ομόφωνη απόφασή τους αποφάσισαν το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016.

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο οργανώσεις, λαμβάνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση να εισαχθεί το πρωί του Σαββάτου, 7 τρέχοντος, στην Ολομέλεια της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Σε 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων την Κυριακή 8/05/2016 κάλεσε τα μέλη της και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η οποία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι συμμετέχει στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της Κυριακής 8 Μαΐου 2016 που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ με αφορμή την αιφνιδιαστική κατάθεση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου από την Κυβέρνηση στην Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v