Νέο webinar από το insurancewebinars.gr και το ΕΙΑΣ

Αντικείμενο του νέου διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών και πώς αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Νέο webinar από το insurancewebinars.gr και το ΕΙΑΣ

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν το νέο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) με τίτλο: Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο κ. Ραλλάκης Γιώργος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing, υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρα: 17.00 - 19.00.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του προγράμματος είναι να μάθουμε τι είναι το neuromarketing και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη των πωλήσεων μας. Το neuromarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στο πλαίσιο του webinar θα δοθούν πρακτικά παραδείγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στις καθημερινές πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία:

Αντικείμενο του webinar θα είναι το neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, θα αναλυθούν πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις. Αναλυτικά, θα αναπτυχθούν:

• Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει.

• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν.

• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή.

• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.

• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το webinar στην τιμή των 25 ευρώ και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις μέσα από το www.insurancewebinars.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v