Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Ενημέρωση για διαγωνισμούς προμηθειών για τους πρόσφυγες

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών για τους πρόσφυγες.

ΕΒΕΘ: Ενημέρωση για διαγωνισμούς προμηθειών για τους πρόσφυγες

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στους διαγωνισμούς προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών για τους πρόσφυγες διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Προμηθειών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ), και θα έχει ως θέμα «Συμμετοχή στους Διαγωνισμούς προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών για τους πρόσφυγες».

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στους εν λόγω διαγωνισμούς.

Ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα είναι οι κ. Pablo Larrosa και Snein Hapnes, αξιωματούχοι του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα (UNHCR), οι οποίοι, μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα θέσουν οι παρευρισκόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 11.5.2016, συμπληρώνοντας το Δελτίο Συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, ενώ για κάθε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v