Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μειώνει 15% τα τιμολόγια η ΔΕΗ για τους συνεπείς πελάτες

Εισήγηση για μείωση των τιμολογίων ρεύματος για τους συνεπείς πελάτες κατά 15% θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, όπως δήλωσε ο CEO Μανώλης Παναγιωτάκης. Στη ρύθμιση για οφειλές έχουν υπαχθεί 450.000 καταναλωτές.

Μειώνει 15% τα τιμολόγια η ΔΕΗ για τους συνεπείς πελάτες
Την επόμενη Τετάρτη, όπως δήλωσε σε επιτροπή της Βουλής ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, θα γίνει εισήγηση στο ΔΣ της ΔEΗ ώστε να υπάρξει μείωση 15% στα οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια των συνεπών πελατών.

Η δήλωση Παναγιωτάκη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ότι η ΔEΗ προχωρά σε μια πιο «επιθετική» πολιτική υπέρ των καταναλωτών της, μετά και την πολύ καλή ανταπόκριση που είχε το μέτρο της υπαγωγής σε ρύθμιση των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη ρύθμιση για την τακτοποίηση ανεξόφλητων λογαριασμών έχουν υπαχθεί 450.000 καταναλωτές, εκ των οποίων το 85% είναι νέοι, ενώ η ΔEΗ ωφελείται και από τη ρύθμιση με την οποία καταργείται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στους ηλεκτροπαραγωγούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v