Στο φετινό συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Μητσοτάκης

Η 64η συνάντηση της γνωστής λέσχης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 12 Ιουνίου στη Δρέσδη. Θα συμμετέχουν περίπου 130 άτομα, μεταξύ των οποίωβν και ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στο φετινό συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Μητσοτάκης

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάσει τις πρώτες προτάσεις του κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση, χαρακτηρίζουν στη ΝΔ την παρουσία και συμμετοχή του στην 64η συνάντηση Bilderberg που θα διεξαχθεί μεταξύ 9-12 Ιουνίου 2016 στην Δρέσδη της Γερμανίας.

Το τετραήμερο αυτό, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την δυνατότητα να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα και φυσικά την Ευρώπη.

Άλλωστε η παρουσία τόσο σημαντικών πολιτικών στελεχών που συνδέονται με το εν εξελίξει πρόγραμμα της χώρας μας με τους πιστωτές αποτελεί, κατά τις ίδιες πηγές, μία σημαντική πρόκληση για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανάμεσα στους 130 περίπου συμμετέχοντες στη συνάντηση από είκοσι χώρες συγκαταλέγονται οι Emmanuel Macron (Υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), George Osborne (Υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Wolfang Schauble (Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Christine Lagarde (Γενική Διευθύντρια ΔΝΤ), Benoit Coeure (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v