Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γιάννος Γραμματίδης στις ΗΠΑ για σειρά επαφών και συναντήσεων

Ο κ. Γραμματίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που του διοργανώνουν τρία από τα μεγαλύτερα think tanks των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, ενώ παράλληλα θα έχει συναντήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στο State Department, στο ΔΝΤ, στη Γερουσία και στο Κογκρέσο.

Ο Γιάννος Γραμματίδης στις ΗΠΑ για σειρά επαφών και συναντήσεων

«Ο Πρόεδρος της Νέας Πορείας Νέας Ελλάδας Γιάννος Γραμματίδης, ακολουθούμενος από τον Τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος Χάρη Αναστασιάδη, θα πραγματοποιήσει από την ερχόμενη Κυριακή και για μία εβδομάδα επίσκεψη στις ΗΠΑ με μια μακρά σειρά προκαθορισμένων συναντήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γραμματίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που του διοργανώνουν τρία από τα μεγαλύτερα think tanks των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, ενώ παράλληλα θα έχει συναντήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στο State Department, στο ΔΝΤ, στη Γερουσία και στο Κογκρέσο, όπως επίσης και συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής κοινότητας στην Ουάσιγκτον.

Τέλος, ο κ. Γραμματίδης θα δώσει σειρά συνεντεύξεων σε ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής οικονομικής σκηνής καθώς και με επιφανείς εκπροσώπους της Ομογένειας.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ είναι να παρουσιάσει τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας, να συζητήσεις μεθόδους κι εργαλεία εξόδου της χώρας από την κρίση και να ζητήσει την ουσιαστική στήριξη της χώρας από τις ΗΠΑ ώστε να μπορέσει να διαδραματίσει τον ρόλο της στην κρίσιμη γεωγραφική της περιοχή που κλονίζεται από πηγές έντασης ανάμεσα στις οποίες και το προσφυγικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v