Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα Mega για τις άδειες

Το Mega στρεφόταν κατά της αποφάσεως των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις 4 δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες.

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα Mega για τις άδειες

Δεν έγινε δεκτή τελικά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Channel για τη τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών (3.000.000 ευρώ η κάθε μια) από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός στρεφόταν κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 αποφάσεως των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις 4 «δημοπρατούμενες άδειες παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Σήμερα έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Έψιλον για τη τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v