Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεσμεύονται προσωπικοί λογαριασμοί και θυρίδες Ψυχάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς προχώρησαν στη δέσμευση των λογαριασμών διότι φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ. Η έρευνα στηρίζεται στα 65 CD που περιέχουν τραπεζικά στοιχεία και γίνεται από το ΚΕΦΟΜΕΠ.

Δεσμεύονται προσωπικοί λογαριασμοί και θυρίδες Ψυχάρη

Στην δέσμευση των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών καθώς και των θυρίδων του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη προχώρησε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς προχώρησαν στη δέσμευση των λογαριασμών διότι φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ τα οποία –μέχρι αποδείξεως του εναντίου– θεωρούνται προϊόν εικαζόμενης φοροδιαφυγής.

Η έρευνα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΚΕΦΟΜΕΠ ενώπιον του οποίου έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, προ διμήνου ο επιχειρηματίας για να αποδείξει με στοιχεία την προέλευση των συγκεκριμένων χρηματικών ποσών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v