Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο κοστολόγησης διαδικασιών logistics

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή της απαραίτητης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης μέσα από την εφαρμογή της μεθόδου κοστολόγησης avtivity-based costing, προκειμένου οι επιχειρήσεις να προσδιορίζουν με ακρίβεια και ταχύτητα τα κόστη τους με βάση τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Σεμινάριο κοστολόγησης διαδικασιών logistics

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο για την «Κοστολόγηση Διαδικασιών Logistics» που πραγματοποιήθηκε από την OnLine Data και την OPTILOG Advisory Services.

Στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και Βιομηχανικών, Μεταποιητικών και Εμπορικών εταιριών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των ομιλητών.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή της απαραίτητης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης (hands-on experience, με εξειδικευμένα εργαλεία κοστολόγησης), μέσα από την εφαρμογή της μεθόδου κοστολόγησης avtivity-based costing, προκειμένου οι επιχειρήσεις να προσδιορίζουν με ακρίβεια και ταχύτητα τα κόστη τους με βάση τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος OnLine DATA, Δρ Βασίλης Ζεϊμπέκης, CEO OPTILOG Advisory Services, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, COC OnLine DATA, Αναστάσιος Γιαλός, Consultant OPTILOG Advisory Services.

Μελέτες περίπτωσης παρουσίασαν οι κ. Κωνσταντίνος Κυριόπουλος, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, Δημήτρης Κυμπιζής Chief Operating Officer της SARMED AE και Χρυσάνθη Λαιμού Project Manager G4S Telematix.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, καθώς και των περιορισμένων θέσεων, το σεμινάριο θα επαναληφθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v