Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα

Οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης, σχολίασε ο υπουργός Άμυνας, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χ. Καλογρίτσα, παρότι είναι κουμπάρος του.

Καμμένος: Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα
Να μη δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα, γιατί είναι εργολάβος, ζήτησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, παρότι, όπως είπε, είναι κουμπάρος του, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, «ότι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης».

Ο κύριος Καλογρίτσας, που έχει χαρακτηριστεί απο μερίδα του Τύπου ως ο κόκκινος εργολάβος, λόγω των διαχρονικών σχέσεών του παλιά με το ΚΚΕ και τώρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεταξύ των 11 που έχουν υποβάλει φακέλους για τηλεοπτικές άδειες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν και άλλες τηλεοπτικές άδειες -πέραν των τεσσάρων- άφησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

"Αν η αγορά δείξει ότι αντέχει παραπάνω κανάλια θα το δούμε" είπε, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση για το κλείσιμο καναλιών και τον κόσμο που θα μείνει στον δρόμο, λέγοντας ότι "το θέμα είναι αρμοδιότητας του κυρίου Παππά".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v