Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H ΕΑΣΕ γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς περιελάμβανε την παράσταση με θέμα «Leading the Harmony» - ένα μουσικό δρώμενο με τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ετίας 1986 – 2016 ειδωμένα με ανάλαφρη και χιουμοριστική ματιά.

H ΕΑΣΕ γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της
Τριάντα χρόνια δημιουργίας και συνεχούς προσφοράς στο ανώτατο επαγγελματικό μάνατζμεντ και στην οικονομία της χώρας γενικότερα, γιόρτασε η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) σε ειδική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 στο Γκόλφ Γλυφάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΣΕ κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ιδρυτικά μέλη της ΕΑΣΕ , την ομάδα των 32 μελών που το 1986 οραματίστηκε τη δημιουργία ενός φορέα που θα εκπροσωπούσε και θα αναδείκνυε τον σπουδαίο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα ανώτατα στελέχη στη διαμόρφωση του οικονομικού γίγνεσθαι της χώρας προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι Πρόεδρος ενός τόσο σημαντικού φορέα και έχω τη χαρά να γιορτάζω μαζί με συναδέλφους και φίλους της ΕΑΣΕ αυτή την τόσο σημαντική επέτειο... Η ΕΑΣΕ πατά γερά στα πόδια της, διαθέτει ισχυρή φωνή και έχει να επιδείξει ένα ευρύ έργο. Λαμβάνει πρωτοβουλίες, λειτουργεί ως φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και προβληματισμού, μοιράζεται τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και στηρίζοντας τα μέλη της... Γιορτάζουμε 30 χρόνια στο πλευρό του Έλληνα μάνατζερ και ατενίζουμε το μέλλον δυναμικά, πέρα από την ανασφάλεια και την κατήφεια των καιρών. Με τη δέσμευση να είναι η αφετηρία ενός νέου, ακόμη πιο δημιουργικού κύκλου δραστηριοτήτων και ενεργειών».

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς περιελάμβανε την παράσταση με θέμα «Leading the Harmony» - ένα μουσικό δρώμενο με τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ετίας 1986 – 2016 ειδωμένα με ανάλαφρη και χιουμοριστική ματιά που «γεννήθηκε» με κεντρική ιδέα τον ρόλο του Ηγέτη ως Μαέστρου, δηλαδή του επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων (ορχήστρας ή εργαζομένων) ο οποίος διαθέτει την ικανότητα να συντονίζει άριστα, να μεταβιβάζει με πειστικότητα σκέψεις και καινοτόμες ιδέες και να επιτυγχάνει την ανταπόκριση της ομάδας που διοικεί για ένα άρτιο, παραγωγικό αποτέλεσμα.

Ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Γιάννης Αναστασόπουλος στην τοποθέτησή του τόνισε τον σπουδαίο ρόλο που έπαιξαν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΕΑΣΕ στην εξέλιξή της και τη διάθεση για προσφορά από τα δεκάδες μέλη που εθελοντικά συμμετέχουν και συνεισφέρουν στις δράσεις του οργανισμού επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Στην ΕΑΣΕ κάνουμε πρωταθλητισμό. Επιδιώκουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και όχι να τρέχουμε πίσω αυτές. ... Η ανεξάντλητη δύναμη της ΕΑΣΕ είναι ο έμψυχος πλούτος της: τα μέλη της, οι συνεργάτες, οι φίλοι, η ομάδα της ΕΑΣΕ. Με αυτό τον πλούτο πορεύεται 30 χρόνια και με αυτόν θα συνεχίσει να ενημερώνει, να καλλιεργεί τον προβληματισμό, να καινοτομεί, να προσφέρει πλατφόρμα δικτύωσης και συνεργασίας. Με υπευθυνότητα και ετοιμότητα, ως σταθερή δύναμη Ηγεσίας που συμβάλλει στην οικονομική ανάταση της χώρας».

Την εκδήλωση στήριξαν χορηγικά οι εταιρίες DIAGEO, XEROX, SELONDA ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και ΕΛΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v