Δικογραφίες στη Βουλή κατά Ξάνθου και Πολάκη

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Δικογραφίες στη Βουλή κατά Ξάνθου και Πολάκη

Δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σχετικά με τον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτών ΜΕΘ μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Η μηνυτήρια αναφορά είχε κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στην συνέχεια διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία και θα συνεχίσει την έρευνα σχετικά με την εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση (συνεργατών στο πολιτικό γραφείο του κ. Πολάκη).

Η μηνυτήρια αναφορά αφορά την δέσμευση με εντολή τόσο του Ξανθού, όσο και του κ. Πολάκη του συνόλου των πρωτότυπων αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων ιατρών και νοσηλευτών (περίπου 2.800), με αποτέλεσμα την αδυναμία ολοκλήρωσης της σχετικής διαδικασίας από τα όργανα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι χιλιάδες αιτήσεις και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά των υποψηφίων μεταφέρθηκαν στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v