Κυριαζίδης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει τις ζημιές στο ΑΠΘ;

«Οι “ελάχιστες” -όπως δήλωσε ο κ. Τόσκας- ζημιές που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές θα πληρωθούν από το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ή μήπως θα φορτωθούν και αυτές στις πλάτες του ελληνικού λαού;», αναρωτιέται ο βουλευτής.

Κυριαζίδης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει τις ζημιές στο ΑΠΘ;

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, για τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Τόσκα “περί κόκκινων γραμμών” και περί διατήρησης της “κοινωνικής ειρήνης” στο ζήτημα της αυθαίρετης κατάληψης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου προκαλούν.

Προκαλούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, προκαλούν την κοινωνία, προκαλούν όλους αυτούς που ένεκα του δόγματος της κατά ΣΥΡΙΖΑ “κοινωνικής ειρήνης” βλέπουν τις περιουσίες τους να βανδαλίζονται, να καίγονται και την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα, σαν να μην έγινε τίποτε.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση σε όλους αυτούς που δογματικά στέκονται ενάντια στη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη;

Αυτή είναι η πολιτική της;

Οι “ελάχιστες” -όπως δήλωσε ο κ. Τόσκας- ζημιές που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές θα πληρωθούν από το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ή μήπως θα φορτωθούν και αυτές στις πλάτες του ελληνικού λαού;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v