Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα κόντρα προκαλεί τροπολογία για συνοδούς σε κυβερνητικές αποστολές

Σύμφωνα με την τροπολογία θα καλύπτονται τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών. Εντονη αντίδραση από Γεωργιάδη και Κουτσούκο.

Νέα κόντρα προκαλεί τροπολογία για συνοδούς σε κυβερνητικές αποστολές

Την αντίδραση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η κατάθεση από την κυβέρνηση τροπολογίας με την οποία καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς σε αποστολές του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των Υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμύνης.

Παράλληλα, σύμφωνα με την τροπολογία θα καλύπτονται τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.

Όπως είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, «δεν είναι ότι δεν σέβεται τα Κόμματα, αλλά δεν σέβεται το ίδιο το Κοινοβούλιο, διότι αυτό που έγινε προ ολίγου, δηλαδή να κατατεθεί μία τροπολογία στις 15.10΄η ώρα για το προσωπικό που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας και τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν, είναι εντελώς απαράδεκτο. Υπάρχει κανένα επείγον ταξίδι και πρέπει να γίνει απόψε»;

Σχετικά tweets ανάρτησαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα το συνδέει με την μεθαυριανή κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, για τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου του νησιού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v