Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fraport: Διαβουλεύσεις με αεροπορικές για τα τέλη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η εταιρία τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα σε όλα τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Fraport: Διαβουλεύσεις με αεροπορικές για τα τέλη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η Fraport Greece, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσίασε το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από τη Fraport Greece.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη διαβούλευση συμμετείχαν σε θετικό κλίμα περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα σε όλα τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece που αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα αερολιμενικών τελών, μια γενική εισαγωγή για τη Fraport Greece, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v