Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο (προσυνεδριακό) site του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα

Ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες και στις χρήστριες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Το νέο (προσυνεδριακό) site του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα

Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση.

Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους ενεργούς πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς.

To http://www.syriza.gr/synedrio/ αλλάζει μορφή και φοράει τα προσυνεδριακά του ρούχα.

Ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες και στις χρήστριες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να συμπληρώσουν την πλατφόρμα προεγγραφής μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν μέλη του.

Βασική μας θέση είναι ότι σε αυτήν την ανοιχτή και δημοκρατική διεργασία του 2ου Συνεδρίου οι πολίτες έχουν λόγο, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v