Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Δημήτρη Μάρδα στη Παλαιστίνη

Στόχος να προετοιμάσει το έδαφος για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής σε Ισραήλ και Παλαιστίνη τον Νοέμβριο.

Επίσκεψη Δημήτρη Μάρδα στη Παλαιστίνη

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδας ολοκλήρωσε σήμερα επίσκεψη εργασίας στη Παλαιστίνη (1-2 Αυγούστου 2016), προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής σε Ισραήλ και Παλαιστίνη τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Κατά τις επαφές του, ο κ. Υφυπουργός εστίασε το ενδιαφέρον του, κυρίως, στους τομείς των κατασκευών, των δομικών υλικών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και της ύδρευσης (παροχή/μεταφορά). Ανωτέρω θα αποτελέσουν τομείς προτεραιότητας επιχειρηματικής αποστολής προσεχούς Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή του στην Ραμάλλα, ο κ. Μάρδας είχε επαφές με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Δρ. Tayser Farahat, την Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών για ευρωπαϊκές υποθέσεις κα Amal Jadou, τον Υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δρ. Hussein Al-Aaraj, τον Υπουργό Οικονομικών και Σχεδιασμού Shukri Bishara, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κατασκευαστών Παλαιστίνης Marwan Jomaa.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v