Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μάρδας: Το ΚΥΣΟΙΠ θα αποφασίσει για το Ελληνικό

Και με το λιμάνι του Πειραιά υπήρχαν προβλήματα και λύθηκαν, υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, επισημαίνοντας ότι και στην περίπτωση του Ελληνικού όποια προβλήματα προκύψουν θα λυθούν με τις διαδικασίες που υπάρχουν σε κυβερνητικό επίπεδο.

Μάρδας: Το ΚΥΣΟΙΠ θα αποφασίσει για το Ελληνικό
«Υπάρχουν διάφορες απόψεις υπουργείων και αρχαιολογικών υπηρεσιών, αλλά η οικονομική και επενδυτική πολιτική χαράσσεται από τα θεσμικά όργανα της κυβέρνησης. Το ΚΥΣΟΙΠ θα αποφασίσει» δήλωσε μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» για το θέμα του Ελληνικού ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας.

Σε συνέντευξή του επεσήμανε ότι και με το λιμάνι του Πειραιά υπήρχαν προβλήματα και λύθηκαν, τονίζοντας ότι όποια προβλήματα προκύψουν θα λυθούν με τις διαδικασίες που υπάρχουν σε κυβερνητικό επίπεδο

Για τις καταλήψεις εκτίμησε ότι θα μπορούσαν να βρεθούν άλλες λύσεις για να αποφευχθούν οι ζημιές στο Πανεπιστήμιο. «Πρέπει να σκεφτούμε λύσεις που θα εμποδίσουν την αυθαιρεσία» δήλωσε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι η δημιουργία ενός γηπέδου για να κατασκηνώσουν εκεί αυτοί που πραγματοποιούσαν την κατάληψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v