Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρ. Σπίρτζης: Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης θα αλλάξουν

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Αναφέρθηκε σε "σκανδαλώδεις συμβάσεις που θίγουν τον ελληνικό λαό" από το 1957 μέχρι σήμερα.

Χρ. Σπίρτζης: Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης θα αλλάξουν

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης να συνεχίσουν όπως είναι μέχρι σήμερα», τόνισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως «οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος δει τι συμβαίνει στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, θα πει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Τα είπανε και οι δήμαρχοι, τα είπε και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και θα τα κάνει πράξη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πολύ απλά, γιατί δεν θα αφήσουμε κανέναν απολύτως χώρο που να μην εξυγιανθεί και να μην έχει διαφάνεια».

Ο υπουργός Υποδομών είπε πως «βρέθηκε λύση για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «εμείς αυτό που έχουμε αναδείξει είναι σκανδαλώδεις συμβάσεις που θίγουν τον ελληνικό λαό, το ελληνικό δημόσιο, την ποιότητα του συγκοινωνιακού έργου, μέσα από δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν δοθεί στον ΟΑΣΘ, στον ιδιωτικό ΟΑΣΘ από το 1957 μέχρι σήμερα. Δεν είναι μια ιστορία των τελευταίων 4-5 χρόνων. Είναι μια σύμβαση που ανανεώνεται συνεχώς τα τελευταία 60 χρόνια».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v