Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα σέρνεται πιο βαθιά στην ύφεση

Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής στην κατεύθυνση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, με μείωση φόρων και δαπανών, προώθηση αποκρατικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων, επισημαίνει ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ.

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα σέρνεται πιο βαθιά στην ύφεση

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, σχετικά με τα προσωρινά στοιχεία των τριμηνιαίων εθνικών λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ για το Α.Ε.Π., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αναθεώρηση της εκτίμησης του Α.Ε.Π. από την ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο του 2016, και μάλιστα επί το δυσμενέστερο, επιβεβαιώνει ότι η ελληνική οικονομία σέρνεται σε ύφεση, και μάλιστα ακόμη πιο βαθιά, για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Επιπλέον, η ελληνική οικονομία είναι η μόνη στην Ευρώπη που βρίσκεται σε ύφεση τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό είναι το οδυνηρό "αποτύπωμα" των εμμονών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Του λανθασμένου μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, της εσωτερικής στάσης πληρωμών, της ανικανότητας και ατολμίας στην υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, των παλινωδιών και υστερήσεων στην πραγματοποίηση αποκρατικοποιήσεων, της καθυστερημένης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.

Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής στην κατεύθυνση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, με μείωση φόρων και δαπανών, προώθηση αποκρατικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v