Θυροκολλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από τα κανάλια για τις άδειες

Οι αιτήσεις θυροκολλήθηκαν στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, όπου βρίσκεται σταθερά σε εξέλιξη η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Θυροκολλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από τα κανάλια για τις άδειες

Θυροκολλήθηκαν σήμερα οι αίτησεις ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και κατά της συμμετοχής άλλων υποψηφίων στη διαδικασία.

Η πρώτη θυροκόλληση πραγματοποιήθηκε από το Star κατά της συμμετοχής του εργολάβου Καλογρίτσα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ.gr.

Η αίτηση θυροκολλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, όπου βρίσκεται σταθερά σε εξέλιξη η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παρόμοια διαδικασία ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10:00 δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε στην είσοδο του κτηρίου της ΓΓΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο σταθμός Alpha.

Αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν μεταξύ άλλων το Mega, αλλά και ο Antenna.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που μπορούσε να επιδοθεί η αίτηση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος του Star, καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, «κι επειδή δεν υπάρχει κανείς να την παραλάβει, τη θυροκολλήσαμε».

Οι θυροκολλημένες αιτήσεις παραλήφθηκαν από έναν αστυνομικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων δεν επηρεάζουν την διαδικασία δημοπράτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v