Συνάντηση Σκουρλέτη με Δουκάκη

Στη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Συνάντηση Σκουρλέτη με Δουκάκη
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον επιφανή ελληνοαμερικανό, Michael Dukakis, πρώην Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης και υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ το 1988.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η συζήτηση για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στις ΗΠΑ από την ανάπτυξη ενεργειακών έργων σε τοπική κλίμακα, με τέτοιο τρόπο ώστε να εστιάζουν με ακρίβεια στις ενεργειακές ανάγκες συγκεκριμένων περιοχών.

Ο κ. Σκουρλέτης ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις αντίστοιχες επεξεργασίες του ΥΠΕΝ προς αυτή την κατεύθυνση, ιδίως για τα ελληνικά νησιά, εκεί που η ανάπτυξη υβριδικών μονάδων και άλλων συστημάτων, με τη συμμετοχή και των τοπικών Αρχών, μπορεί να αντικαταστήσει τις ακριβές για τους καταναλωτές όλης της χώρας και επιζήμιες για το περιβάλλον, πετρελαϊκές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v