Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με παραγωγικούς φορείς της Β. Ελλάδας συναντάται αύριο ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί αύριο με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).

Με παραγωγικούς φορείς της Β. Ελλάδας συναντάται αύριο ο Μητσοτάκης
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέχεια των επαφών του ενόψει της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

Ειδικότερα, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 18:00, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v