Δεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτηση Βουδούρη

Ο παραιτηθείς τόνισε νωρίτερα πως είναι "πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου", σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον προϊστάμενο υπουργό Ιωάννη Μουζάλα. Για κυβερνητική ανεπάρκεια στο προσφυγικό μιλά η ΝΔ.

Δεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτηση Βουδούρη

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο γενικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης Οδυσσέας Βουδούρης είχε δηλώσει νωρίτερα πως βρίσκεται υπο παραίτηση, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις.

Ο κ. Βουδούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε πως είναι "πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου", σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον προϊστάμενο υπουργό Ιωάννη Μουζάλα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τα όσα οδήγησαν σε αυτήν, επιβεβαιώνουν την αδυναμία της Κυβέρνησης να εργασθεί με στοιχειώδη συντονισμό και αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Με λίγα λόγια, η παραίτηση Βουδούρη είναι η κορυφή του παγόβουνου της Κυβερνητικής ανεπάρκειας στην αντιμετώπιση ενός ακόμα, πολύ σοβαρού για τη χώρα ζητήματος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v