Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να «στήσει» το ΣΥΡΙΖΑ ΤV

"Βρέθηκε ένα εργολάβος που χρωστούσε πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ και τον έβαλαν μπροστάρη στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν το δικό τους κανάλι", επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να «στήσει» το ΣΥΡΙΖΑ ΤV

«Δεν υπάρχει Καλογρίτσας. Υπάρχει μόνο μια συνεχής προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας Σύριζα TV, ένα αμιγώς κομματικό κανάλι. Το έκαναν και άλλα κόμματα αλλά τον προηγούμενο αιώνα». Αυτή η ιστορία ξεκινάει από κάποιους που έπεισαν τον κ. Τσίπρα ότι πρέπει να αποκτήσει δική του τηλεόραση.

Μεταξύ αυτών είναι και ο κ. Σπίρτζης που εμπλέκεται στην Τράπεζα Αττικής και στα δημόσια έργα, και ο κ. Παππάς».

Αυτές ήταν μερικές από τις επισημάνσεις του Σταύρου Θεοδωράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha, με αφορμή το κυβερνητικό φιάσκο και το ναυάγιο του «Καλογρίτσας TV».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού «βρέθηκε ένα εργολάβος που χρωστούσε πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ και τον έβαλαν μπροστάρη στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν το δικό τους κανάλι. Τον διαβεβαιώσαν ότι θα είναι περίπατος άλλα είναι τελικά γολγοθάς γιατί τώρα βγήκαν όλα στη φόρα».

Το θέμα δεν είναι αν στέκει γερά στα πόδια του ο κ.Παππάς αλλά αν στέκει γερά στα πόδια του ο κ.Τσίπρας. Γιατί είναι για πρώτη φορά σαφές στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει κάτι βρόμικο στην ιστορία αυτή».

Υπάρχουν ευθύνες της κυβερνητικής επιτροπής που έλεγξε το πόθεν έσχες. Όταν ένα βοσκοτόπι είναι αρκετό για να πάρει κάποιος τηλεοπτική άδεια αυτός που έκανε τον έλεγχο και έβαλε τη σφραγίδα "εγκρίνεται" σε αυτά τα πόθεν έσχες, έχει ποινικές ευθύνες».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι «πρέπει να δοθεί πολιτική λύση. Να συναινέσουμε σε ένα ΕΣΡ, με ανθρώπους εγνωσμένου κύρους και να επανεκκινηθεί η διαδικασία της αδειοδότησης»

«Ο διαγωνισμός ορίζει ότι παίρνει άδεια κάποιος όταν η εταιρία του δραστηριοποιείται μόνο στη τηλεόραση. Η εταιρία του κ. Σαββίδη ασχολείται από ιχθυοκαλλιέργειες μέχρι τηλεόραση. Εκτός αν φέρει ο κ. Παππάς κάποια τροπολογία και πει ιχθυοκαλλιέργειες ίσον ντοκιμαντέρ ίσον τηλεόραση. Είναι Σοβιετικής έμπνευσης απόφαση να υπάρχουν μόνο 4 κανάλια και αυτό είναι κάτι που ουδείς Ευρωπαίος μπορεί να κατανοήσει και να ανεχθεί».

«Η ελληνική κοινωνία χρηματοδοτεί 3 κρατικά κανάλια και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι μπορούν να υπάρχουν μόνο άλλα 4 ιδιωτικά. Ενώ και στην Κύπρο των 800 χιλιάδων έχουν 7 κανάλια παγκυπριακής εμβέλειας».

Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη μονό απάτη. Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής της σχολής των δημαγωγών και των λαϊκιστών», υπογράμμισε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v