Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ωνάσειο: Σεμινάριο εκπαίδευσης στην καρδιαγγειακή τομογραφία

Η εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα διοργανώνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Κλινικών Εφαρμογών Καρδιαγγειακής Μαγνητικής Τομογραφίας και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ωνάσειο: Σεμινάριο εκπαίδευσης στην καρδιαγγειακή τομογραφία
Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Σεμινάριο Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης Πρώτου Επιπέδου στην Καρδιαγγειακή Μαγνητική Τομογραφία από το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα διοργανώνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Κλινικών Εφαρμογών Καρδιαγγειακής Μαγνητικής Τομογραφίας και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το όφελος από τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου είναι μεγάλο καθώς καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες Καρδιολόγων, Ακτινολόγων, Τεχνολόγων και Βασικών Επιστημόνων στο αντικείμενο της καρδιαγγειακής μαγνητικής τομογραφίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει την παρουσίαση των βασικών αρχών της καρδιαγγειακής τομογραφίας και την κλινική εφαρμογή στις διάφορες καρδιολογικές παθήσεις. Το Σεμινάριο φέρει την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Καρδιαγγειακής Μαγνητικής Τομογραφίας (International Society Cardiovascular Magnetic Resonance) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιοαγγειακής Απεικόνισης (European Association of Cardiovascular Imaging).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν 16 βαθμούς συνεχιζόμενες εκπαίδευσης από το EBAC, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v