Στις 17 Οκτωβρίου οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε σε παράταση του διαγωνισμού για την εταιρεία τροχαίου υλικού του ΟΣΕ κατόπιν αιτήματος ενδιαφερομένου επενδυτή. Χθες δημοσιεύθηκε και η απόφαση για το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Στις 17 Οκτωβρίου οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ

Σε παράταση της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το 100% της εταιρείας τροχαίου υλικού του ΕΕΣΣΤΥ προχώρησε η διοίκηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Στο Ταμείο υποστηρίζουν πως η παράταση ζητήθηκε από ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα και έπειτα από απανωτές παρατάσεις, οι προσφορές θα υποβάλλονταν τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες ενδιαφέρον για την εταιρεία έχουν εκδηλώσει οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι οι οποίοι επικράτησαν στο διαγωνισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Χθες δημοσιεύθηκε στη "Διαύγεια" και απόφαση του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη (με ημερομηνία 12 Αυγούστου...) με την οποία διορίζεται νέο  διοικητικό συμβούλιο στην ΕΕΣΣΤΥ. Στη θέση του προέδρου τοποθετείται ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης πολιτικός μηχανικός και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v