Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Ακυρώνονται τα ασφαλιστήρια της Enterprise ασφαλιστικής

Η ασφαλιστική δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, από τις 26 Οκτωβρίου θα καταστούν άκυρα όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά της, προειδοποιεί η ΤτΕ.

ΤτΕ: Ακυρώνονται τα ασφαλιστήρια της Enterprise ασφαλιστικής

Ενημέρωση για την ασφαλιστική εταιρία Enterprise Insurance Company παράσχει η Τράπεζα της Ελλάδος. 

Οπως αναφέρει η ΤτΕ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC), ο Προσωρινός Εκκαθαριστής της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc κ. Frederick White πληροφόρησε τους ασφαλισμένους και το δίκτυο διανομής των προϊόντων της Enterprise ότι έχει την πρόθεση, στην επικείμενη αναφορά του προς το Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ, να υποβάλει σύσταση για το διορισμό εκκαθαριστή στην εταιρία, καθώς δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας.

Η ημερομηνία υποβολής της αναφοράς είναι η 26η Οκτωβρίου 2016 και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την ίδια ημερομηνία θα καταστούν άκυρα όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχει εκδώσει η Enterprise. Γι' αυτό, πρέπει οι ασφαλισμένοι στην Enterprise να αναζητήσουν εγκαίρως εναλλακτικές λύσεις για την ασφαλιστική τους κάλυψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v