ΝΔ: Εκθέτει την κυβέρνηση η επίθεση στην κατοικία Τσατάνη

«H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΝΔ: Εκθέτει την κυβέρνηση η επίθεση στην κατοικία Τσατάνη
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, για τη βομβιστική επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως Τσατάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βομβιστική επίθεση γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης εναντίον λειτουργού της Δικαιοσύνης -που καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο- αποτελεί πολύ σοβαρό γεγονός.

Συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, την ώρα που καλούνται να αποφανθούν για μείζονος σημασίας υποθέσεις.

H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών, όπως επίμονα ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Ταυτόχρονα, εκθέτει συνολικά την κυβέρνηση, που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v