Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θρίλερ με το Τσέσνα: Από παλιότερο ατύχημα τα συντρίμμια στα Καλάβρυτα

Τα συντρίμμια που εντοπίσθηκαν από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα, κοντά στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, δεν αφορούν το αγνοούμενο αεροσκάφος αλλά αποτελούν συντρίμμια παλαιότερου ατυχήματος.

Θρίλερ με το Τσέσνα: Από παλιότερο ατύχημα τα συντρίμμια στα Καλάβρυτα

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον δήμο Καλαβρύτων αλλά και με τις τοπικές Αρχές, έγινε γνωστό ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, δεν ανήκουν στο Τσέσνα που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο το οποίο επικαλείται πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας τα συντρίμμια που εντοπίσθηκαν από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα, κοντά στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, δεν αφορούν το αγνοούμενο αεροσκάφος αλλά αποτελούν συντρίμμια παλαιότερου ατυχήματος.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους συμμετέχουν και δύο ελικόπτερα του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού, συνεχίζονται οι έρευνες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, οι πρώτες έρευνες που διεξήχθησαν από πλωτό του λιμενικού και ιδιωτικό σκάφος στην ακτογραμμή Κιάτου Ξυλοκάστρου δεν εντοπίστηκε κάτι από το αγνοούμενο αεροσκάφος. Το «τσέσνα» είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό τα Καλάβρυτα.

Το αεροπλάνο τύπου Τσέσνα χάθηκε από τα ραντάρ χθες το απόγευμα μεταξύ του ορεινού όγκου Καλαβρύτων ενώ εκτελούσε πτήση από Ανδραβίδα προς Μέγαρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, με το πρώτο φως της ημέρας διεξάγουν μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 2 Super Puma της πολεμικής αεροπορίας, ένα Agusta Bell 3 οχήματα της Πυρσοβεστικής Καλαβρύτων, πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ και πεζοπόρα τμήματα του στρατού (31η ΠΕ ΕΔ - ΕΠΑΔ και ΜΑΚ)

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στη Ζαχλωρού, σε ένα τρίγωνο μεταξύ Βουραϊκού - Μεγάλου Σπηλαίου και Λίμνης Τσιβλού.

Οι έρευνες όμως από σήμερα το πρωί πηγαίνουν και στην περιοχή του Πλανητέρου, που σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν ότι κάτι είδαν χθες το απόγευμα... 


πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v